top of page

Jaké trendy v estetické medicíně přinesl rok 2021?

Roky plynou a to se podepisuje i na našem vzhledu. Je samozřejmě důležité dodržovat zdravý životní styl, udržovat se v kondici, zdravě jíst a nestresovat se. Nikdo z nás ale není dokonalý a v životě jsou i nelehká období, která musíme překonat. To na nás může zanechat stopy, a když se k tomu přidá genetika, může vzniknout pár nedokonalostí, kterých bychom se rádi zbavili.

Žijeme však ve vyspělé době, která nám přináší mnoho metod, jak můžeme vylepšit náš vzhled nebo potlačit či odstranit nedokonalosti. A tak jako v mnoho jiných oblastech, i v estetické medicíně je mnoho trendů. Tak jak je současná doba rychlá, roste zároveň také poptávka po estetických zákrocích, které jsou časově nenáročné, s krátkou dobou rekonvalescence a zároveň přirozené. A jaké jsou ty největší trendy letošního roku?


Estetická medicína

Russian Lips Výplň rtů s přirozenějším efektem než běžné výplně. Metoda Russian Lips se stává čím dál oblíbenější. Pomocí této metody zůstávají rty ploché, ale jsou pozvednuty. Nemusíte se tedy bát efektu tzv. kačeřích rtů. O tom, proč tato metoda nese název ruské rty asi nemusíme dlouze přemýšlet, protože plné a smyslné rty jsou výsadou právě Rusek.


Niťový lifting Trendem je i další omlazující metoda. Niťový lifting je zákrok, kdy za pomoci speciálních nití vytvoříte v pleti zpevňující kolagenovou vrstvu. Lze jej využít pro redukci vrásek v obličeji, ale i k vyhlazení dalších problémových partií, například břicha, krku nebo zadečku. Využívá se i k modelaci či k vytvarování brady a nosu. Výhodou je, že přináší okamžité výsledky.


Foxy Eyes I když název tohoto zákroku v překladu znamená liščí oči, tak nemá tato úprava se netýká oka. Látka botulotoxin se vpichuje do oblasti pod obočím. Díky tomu je však také okolí očí povytaženo a je docíleno požadovaného efektu, který je čím dál více k vidění na sociálních sítích.


Baby Botox Většina z vás již určitě slyšela o účincích botulotoxinu na vrásky. Tato látka se využívá dnes a denně nejen k vyhlazení vrásek. Již název tohoto zákroku napovídá, že se jedná o menší formu běžného botoxu. Látka je vpravována na více míst, avšak v menším množství. Tím je docíleno přirozenějšího efektu než právě u běžného botoxu.


Přístrojová diagnostika pleti Díky speciálnímu přístroji je možné zjistit, co přesně si vaše pleť žádá a poté jí to dopřát. To není sen. Je to jedna z metod ošetření pleti. Pleť se nám po určité době mění, a proto je nutné neustále přizpůsobovat styl péče. Právě k tomu vám pomůže tento zákrok.


Omlazení intimních partií Ano, poptávka je i po omlazení míst, která nejsou viditelná na první pohled všem. I intimní partie však stárnou. Laserové ošetření pomáhá intimní partie omladit, a díky tomu dopomáhá k tomu, aby se žena cítila opět přitažlivá a sebevědomá.


Odstranění celulitidy pomocí impulzů Léto je tady, a to s sebou přináší malou i větší paniku kvůli celulitidě, která nás trápí pořád dokola. A s tím souvisí i poslední z našich vybraných trendů letošního roku. Naštěstí totiž existují speciální zákroky, které vědí, jak si se syčákem zvaný celulitida poradit. A jak takové zákroky probíhají? Za pomoci speciálních rukavic. Ty pomocí maličkých elektrických impulzů bojují s dolíčky na problémových partiích. A nebojte, tyto impulzy jsou opravdu tak malé, že nemohou tělu ublížit.


Zaujal vás některý z výše zmiňovaných zákroků a chcete zjistit více? Kontaktujte nás a rádi s vámi probereme možnosti, které jsou pro vás nejvhodnější. Moc rádi vám poradíme.



y whole heart.

22 zobrazení0 komentářů
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page